Meteen naar de inhoud
Neem contact op

Contact Rivid

Welkom bij Rivid Face & Body!

Ik ben Marleen, eigenaar van Rivid Face en Body, gediplomeerd gewichtsconsulent en allround schoonheidsspecialist. Gespecialiseerd in anti-agingstechnieken en waxbehandelingen waaronder de Brazilian wax.
Het leukste van mijn vak vind ik het om mensen te helpen weer tot bloei te komen. Dit doe ik met behulp van verschillende huidverbeteringstechnieken en een op maat gemaakt coaching programma waarin ik je help de juiste keuzes te maken op het gebied van voeding en leefstijl.
Waxen vind ik gewoon erg leuk en ontspannen om te doen en dat probeer ik ook uit te stralen naar de klant zodat jij je op je gemak en veilig voelt tijdens de behandeling.
Dus kun jij wel een opknapbeurt gebruiken, wil je je weer fit, mooi en in de bloei van je leven voelen, of verlang je naar een wekenlang haarvrije huid? Maak dan snel een afspraak en dan zien we elkaar gauw bij Rivid Face & Body

ADRES

Keizerstraat 13A, 7411 HC Deventer

CONTACT

Mob.: 06-13 56 24 22
Email: info@rivid.nl

OPEN

Ma – Vr: 9.00 – 17.00
Za – Zo: gesloten

Routebeschrijving

Keizerstraat 13A:

De salon bevindt zich naast Bagels & Beans op de hoek van advocatenkantoor Koloc, tegenover de Spar. De ingang bevindt zich in de zijstraat richting de Centrumgarage.

Heb je een afspraak en staat de voordeur op een kier; loop dan naar binnen en neem plaats in de wachtkamer die zich tegenover de voordeur bevindt. Dan kom ik je vanzelf halen. Bij gesloten deur, graag aanbellen.

Stel je vraag